Biedrība “Jēkabpils Uzņēmēju biedrība”

  • +371 27050795

  • jub.jekabpils@inbox.lv

  • A.Pormaļa 14,

  • Jēkabpils, LV-5201

  • 09:00 - 17:00

  • Pirmdiena - Piektdiena

Jēkabpils Uzņēmēju biedrība apmeklē SIA ''Margret'' jaunās ražošanas telpas

Jēkabpils Uzņēmēju biedrība apmeklē SIA ''Margret'' jaunās ražošanas telpas
11 Nov

Autors Jēkabpils Uzņēmēju Biedrība

Kategorija: Notikumi

image Komentāri (0)

Jēkabpils Uzņēmēju biedrība apmeklē SIA ''Margret'' jaunās ražošanas telpas

Š.g. 9. novembrī Jēkabpils Uzņēmēju biedrības (JUB) biedri devās apmeklēt SIA “Margret” (Jēkabpils “Gaļas Nams”) jaunās ražošanas telpas.

SIA “Margret” valdes loceklis Gatis Teicāns vispirms izrādīja un iepazīstināja JUB biedrus ar jauno korpusu.

Ekskursija sākās pirmajā stāvā, kur atrodas konditorejas cehs. JUB biedriem bija iespēja redzēt gan telpas, kur tiek gatavoti konditorejas izstrādājumi, gan kur tiek uzglabātas dažādas izejvielas – noliktavas telpas, ledusskapji. Tāpat bija iespējams vērot kā konditores gatavo gardumus valsts svētkiem ar Latvijas simboliku.

Pēc tam JUB biedri tika vesti uz jaunā korpusa pagrabstāvu, kur atrodas desu cehs un kūpinātava. Tika izrādītas gaļas sagataves telpas, produkcijas nogatavināšanas telpas, kūpinātava u.c. telpas. Kā pastāstīja G. Teicāns, desu ceha iekārtošanai tika iegādātas jaunākās un modernākās šī brīža tehnoloģijas. Lai nodrošinātu nepieciešamo telpas temperatūru, mitruma daudzumu un citus apstākļus, tādējādi nodrošinot produktu augsto kvalitāti, tiek izmantotas IT tehnoloģijas, kas nodrošina nemainīgu vidi telpās, kā arī nodrošina ērtu kontroles funkciju.

G. Teicāns stāstīja, ka, pieaugot ražošanas jaudām, ar izplatītāju starpniecību vairāki gaļas produktu veidi tiek eksportēti uz Igauniju. JUB biedri bija patīkami pārsteigti uzzinot, ka Jēkabpils “Gaļas Nams” gaļas izstrādājumus, piemēram, basturmu, ražo speciāli pēc SIA “Lāči” pasūtījuma, ko tālāk arī “Lāči” izplata tirdzniecībā.

Ekskursijas beigās G. Teicāns JUB biedrus aicināja uz kafiju un degustēt “Gaļas Nama” kliņģerus un maizi. JUB biedri atzinīgi novērtēja visus degustētos produktus, taču sevišķi slavēja kliņģeri “Kārums” un maizi “Vērmanes dārzs”. G. Teicāns stāstīja, ka maizes “Vērmanes dārzs” recepte tika radīta šogad par godu Vērmanes dārza 200 gadu jubilejai. Recepti radīja Latvijas maiznieku biedrība un ikviena “mazā” maiznīca var apgūt šīs maizes cepšanas noslēpumus. Maizi “Vērmanes dārzs” nekad nevarēs iegādāties “lielajos” tirdzniecības tīklos – tāds esot nosacījums.

JUB biedri jautāja: “Kur “Gaļas Nams” smeļas iedvesmu un kurš ir galvenais ideju ģenerators uzņēmumā?” G. Teicāns atbildēja, ka idejas ģenerē visi kopā, piemēram, noskatās kādu interesantu produktu  ārzemēs un mēģina to pagatavot šeit vai arī pilnveidojot kādu recepti.

Tāpat G. Teicāns pastāstīja, ka šobrīd SIA “Margret” nodarbina 91 darbinieku. Pēc jaunā korpusa uzcelšanas, esot mēģināts skaitīt cik “Gaļas Nama” ēkā tagad ir telpu, aptuveni ir saskaitīts, ka 140.

JUB biedri izskata lielu pateicību SIA “Margret” valdes loceklim Gatim Teicānam par viesmīlīgo uzņemšanu un interesanto ekskursiju uzņēmumā. SIA “Margret” vēlam rast daudz jaunu ideju, kas realizējas jaunos produktos, jaunos tirgos, nesot uzņēmuma atpazīstamību gan Latvijā, gan pasaulē!

Foto galerija

Iesaki draugiem:

Komentāri (
)

Pievienot jaunu komentāru